A tent for every event

Any eventvrei sa iti organizezi petrecerea in gradina proprie, doresti sa participi la targuri si expozitii, sau vrei o terasa in cadrul unui concert…

Camping gear

Vrei sa iti petreci sfarsitul de saptamana langa un lac? Poate sa mergi la pescuit cu prietenii? Nu ai echipamentul necesar pentru campare? Iti oferim o varietate de echipamante necesare pentru campare de la lanterne si topor pana la cort cu dormitoare separate. Nu stii daca copilului tau ii va placea sa doarma in cort? Achzitia unui echipament complet de campare ti se pare un cost nejustificat? Iti oferim solutii comode pentru a-i oferi copilului tau o exprienta de neuitat.

Event planner

Oferim servicii de organizare evenimente in aer liber. Doresti sa iti organizezi o petrecerea de ziua ta sau un party pentru colegii de la firma? Daca ti-ai dorit un picnic-party sau bubble-party cu siguranta putem sa realizam visul tau. Esti instructor de dans, arte martiale sau poate yoga teacher si te-ai gandit la o lectie demonstrativa pentru ati atrage mai multi clienti? Contacteaza-ne si vom gasi solutii pentru ideile tale.